Kiertotalous Pirkanmaa
Search

Autamme kuntia ja yrityksiä onnistumaan kiertotaloudessa

Tarjoamme pureskeltua informaatiota ja konkreettisia ratkaisuja kiertotalouteen kolmessa eri kärkiteemassa.

Vankkaa kiertotalousosaamista matalalla kynnyksellä

Kaipaatko asiantuntevaa kiertotalousosaamista projektiin vai haluatko tarkastella perustoimintojanne kiertotalouden näkökulmasta? Tai onko suunnitteilla kiertotaloutta tukeva kokeilu, jonka rahoitushaku kaipaa sparrausta?

Me voimme auttaa kasvattamaan kiertotalouden osuutta toiminnassanne, projekti tai toiminto kerrallaan. Otetaan siis yhdessä onnistuneita askeleita kohti kiertotaloutta.

Palvelemme kolmessa kärkiteemassa: katu- ja maarakentaminen, talonrakentaminen ja teolliset materiaalivirrat – näissä on saavutettavissa suurimmat taloudelliset ja ympäristölliset hyödyt kiertotalouden ratkaisuihin.

Yhdessä kohti kiertotaloutta – tutustu lisää palveluihimme teemoittain

Katu- ja maarakentaminen

Talonrakentaminen

Teolliset materiaalivirrat

Millainen kumppani KiPi on?

Olemme helposti lähestyttävä ja tavoitehakuinen tekijäporukka, jolla pipo ei kiristä päätä – aidosti kiinnostuneita löytämään ratkaisut tarpeisiinne.

Teemme vaikutustyötä tavalla, johon monet toimijat eivät ole koskaan aikaisemmin tottuneet. Tavoittelemme yhteistä etua ja muutamme toimintaympäristöjä voimakkaassa yhteistyössä kuntien ja yritysten kanssa, joiden välistä vuoropuhelua pyrimme myös lisäämään. 

Yhdessä menestymme paremmin!