Kiertotalous Kipi logo
Search

Autamme kuntia ja yrityksiä onnistumaan kiertotaloudessa

Pureskeltua informaatiota ja konkreettisia ratkaisuja kiertotalouteen kolmessa eri kärkiteemassa.

Vankkaa, mutta rentoa kiertotalousosaamista matalalla kynnyksellä

Kaipaatko asiantuntevaa kiertotalousosaamista projektiin tai ydinbisnekseenne? Vai onko suunnitteilla kiertotaloutta tukeva kokeilu, jonka rahoitushaku kaipaa sparrausta?

Autamme kuntia ja yrityksiä kasvattamaan kiertotalouden osuutta toiminnassaan. Kiertotalous tuo oikein toteutettuna uutta elinvoimaa kuntiin ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia yrityksiin tarjoten samalla merkittävää brändietua.

Palvelumme keskittyvät kolmeen kärkiteeman, joita ovat infrarakentaminen, talonrakennus ja teolliset symbioosit, joissa tarjoamme muun muassa teemakohtaista sparrausta. Kärkiteemat on valittu sen mukaan, että niissä on saavutettavissa suurimmat taloudelliset ja ympäristölliset hyödyt kiertotalouden ratkaisuihin.

Yhdessä kohti kiertotaloutta – tutustu lisää palveluihimme teemoittain

Infrarakentaminen

Talonrakennus

Teolliset symbioosit

Millainen kumppani KiPi on?

Teemme vaikutustyötä tavalla, johon monet toimijat eivät ole koskaan aikaisemmin tottuneet: tavoittelemme yhteistä etua, emme omaamme, ja muutamme aidosti toimintaympäristöjä voimakkaassa yhteistyössä kuntien ja yritysten kanssa, joiden välistä vuoropuhelua pyrimme myös lisäämään – kiertotalouden systeeminen muutos tehdään yhdessä.